skip to Main Content

Vacature: meelezer en adviseur website IC Connect

Heb je een paar uur tijd per week? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met deze paar uur kun je veel voor anderen betekenen.

Wil jij onze websitebezoekers graag goede informatie bieden over diverse onderwerpen, vind je het leuk om mee te denken met de inhoud, vormgeving en advies te geven in de gebruiksvriendelijkheid en heb je tijd voor een kortdurend project, dan zoeken we jou!

De waarde van digitale communicatie neemt nog steeds toe, dat geldt dus ook voor www.icconnect.nl en www.fcic.nl. Onze websites zijn daarbij de spinnen in het web en trekken respectievelijk 240.000 en 70.000 unieke bezoekers per jaar.

Op onze websites is heel veel te vinden; Uiteraard zijn er actuele berichten en de evenementenkalender, maar ook volop informatie over de IC, de impact van een opname en Post Intensive Care syndroom en alle informatie over de stichting.

De inhoud van de content bepalen we gezamenlijk. Al deze content komt er natuurlijk niet vanzelf en sommige onderdelen op de site vergen op zijn tijd ook aanpassing. En die tijd is nu. Het is tijd om de website te updaten, de inhoud her te beoordelen, te kijken of de vormgeving en structuur nog passend ziijn en of dat het gebruiksvriendelijker kan worden gemaakt.

Gezien het belang van correcte medische informatie over ziekten en behandelingen op onze website, hopen we ook op reacties van intensivisten of aiossen intensive care.

NB: Het plaatsen van de artikelen op de website wordt verzorgd door onze facilitaire organisatie MEO. Je hebt dus geen (technische) kennis over websitebeheer nodig.

Meer weten mail: daphnebolman@icconnect.nl

Back To Top