skip to Main Content
Ook De Regio Rotterdam Start Een IC Café

Ook de regio Rotterdam start een IC Café

Op 13 mei wordt het eerste IC-café in de regio Rotterdam georganiseerd. Dit café is een ontmoetingsplek waar voormalig IC-patiënten van het Erasmus MC en hun familie, lotgenoten ontmoeten en kunnen praten over hun ervaringen betreffende de periode van ernstig ziek zijn, de opname op de IC-afdeling, maar ook over de periode daarna.

Het thema van deze editie: een dierbare naaste van u is overleden op de intensive care afdeling (ICV) of ICV-hartbewaking van het Erasmus MC. Wij willen u graag uitnodigen om bij dit verlies stil te staan, in restaurant ‘Garden’ in het Erasmus MC.

Om 19:00 inloop, start programma om 19:30.

Voor vragen en aanmelden voor deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Margo van Mol, m.vanmol@erasmusmc.nl

Back To Top