Help ons om het leven van maar liefst 80.000 IC-patiënten in Nederland te verbeteren! We zijn vastberaden om de impact van een IC-opname voor zowel de patiënten als hun naasten te minimaliseren. Dit doen we door te pleiten voor familie- en patiëntgerichte zorg tijdens de kritieke periode op de intensive care en door het vergroten van het bewustzijn over het Post Intensive Care Syndroom in de gezondheidszorg en de maatschappij.

Met jouw gulle donatie van €25 of meer, draag je niet alleen bij aan onze inspanningen, maar ook aan het voldoen aan de vereisten voor subsidie uit het Fonds Patiënten en Gehandicapten Organisaties van het Ministerie van VWS zodat we onze strijd kunnen blijven voortzetten.

Wij waarderen jouw steun enorm. Doe vandaag nog een donatie en help ons de zorg en ondersteuning op de intensive care te verbeteren. Hartelijk dank!

Ik wil een donatie doen!

Gebruik persoonlijke gegevens

Stichting FCIC en IC Connect gaat vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. Hoe we dat doen staat in ons Privacydocument. Meer weten? Lees hier hoe wij omgaan met uw privacy.

Steun IC Connect en ontvang een geschenk

Het boek “Impactvolle intensive care momenten” geeft een inkijk in de nog vrijwel onbekende wereld van de intensive care.

20 IC-overlevers, naasten en IC-verpleegkundigen delen in dit boek hun persoonlijk verhaal over wat een kritieke ziekte en IC-opname met een mens en zijn omgeving kan doen.

U krijgt het boek toegestuurd als u vaste donateur wordt voor minimaal €25,- per jaar.

Organisaties die exemplaren willen bestellen, kunnen contact opnemen met info@icconnect.nl

Back To Top