Dit doen we met je gift

Jaarlijks worden in Nederland ca. 80.000 mensen op de intensive care behandeld voor de gevolgen van een zeer ernstige ziekte of een zware operatie.

Stichting FCIC en IC Connect zet zich in om de impact van een IC-opname voor deze IC-patiënten en naasten te beperken. Door te pleiten voor familie- en patiëntgerichte zorg tijdens de IC-opname. Maar ook door te zorgen voor bekendheid van het Post Intensive Care Syndroom binnen de gezondheidszorg en maatschappij.

Jouw donatie helpt ons bovendien om te voldoen aan de voorwaarden voor subsidie uit het Fonds Patiënten en Gehandicapten Organisaties van het Ministerie van VWS.

Hartelijk dank!

Ik wil een donatie doen!

Gebruik persoonlijke gegevens

Stichting FCIC en IC Connect gaat vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. Hoe we dat doen staat in ons Privacydocument. Meer weten? Lees hier hoe wij omgaan met uw privacy.

Steun IC Connect en ontvang een geschenk

Het boek “Impactvolle intensive care momenten” geeft een inkijk in de nog vrijwel onbekende wereld van de intensive care.

20 IC-overlevers, naasten en IC-verpleegkundigen delen in dit boek hun persoonlijk verhaal over wat een kritieke ziekte en IC-opname met een mens en zijn omgeving kan doen.

U krijgt het boek toegestuurd als u vaste donateur wordt voor minimaal €25,- per jaar.

Organisaties die exemplaren willen bestellen, kunnen contact opnemen met info@icconnect.nl

Voor de vrijwilligers

De grote groep vrijwilligers achter IC Connect is heel erg belangrijk. Zonder hen kunnen we IC patiënten en hun familie niet voorzien van de juiste informatie over alles rondom een IC opname en ons inzetten voor familie en patiëntgerichte IC’s. Help onze vrijwilligers door een fictief item te doneren. Trakteer ze bijvoorbeeld op een lekker diner of doneer de kosten van ons boek over de impact van een IC opname. Met behulp van jouw donatie kunnen wij onze inspanningen voortzetten om elke IC in Nederland te voorzien van de juiste nazorg.   

Back To Top