skip to Main Content

Besloten Facebookgroep voor voormalig IC-patiënten en naasten

Sinds een paar weken is het besloten forum op de Facebookpagina IC Connect en FCIC actief. Al heel wat  voormalig IC-patiënten en naasten hebben zich aangemeld. Er is veel herkenning en erkenning voor de problemen waar je na de IC tegenaan kan lopen. Misschien herken je door alle aandacht voor de IC tijdens de corona-pandemie wat de gevolgen van jouw IC-opname in het verleden zijn. We nodigen je van harte uit om je aan te melden. Je kunt hier je ervaringen uitwisselen met anderen over wat jij of je naaste hebben meegemaakt tijdens je eigen IC-opname. Maakt niet uit of je net ivm corona op de IC hebt gelegen, of voor iets anders, ook al is het twintig jaar geleden. Voel je welkom!

En: volg ons ook via www.facebook.com/ICConnectenFCIC

Back To Top