skip to Main Content

IC Connect & FCIC te zien in De Telegraaf

Woensdag 23 december werden de lezers van De Telegraaf gegroet met ‘een kerstkaartje voor ic-personeel’ op de voorpagina. In dit artikel kwam onze eigen Daphne Bolman aan het woord en vertelde zij hoe haar kwaliteit van leven voor altijd veranderde nadat ze op 35-jarige leeftijd op de IC terechtkwam. Namens IC Connect & FCIC overhandigde zij verpleegkundigen Vanessa Mol en Annemarie Beulter een prachtig boeket inclusief kerstkaart. “Zij maken het verschil als je daar ligt” zei Daphne. Genoeg redenen dus om het ic-personeel in het zonnetje te zettenZo hebben IC Connect & FCIC samen besloten om al het ic-personeel een kerstkaart te sturen.  

In dit artikel genaamd ‘Een hart onder de riem’ zei Daphne het volgende: “Wij bedanken deze mensen voor de enorme inzet en deskundige zorg voor alle ic-patiënten (Covid en niet-Covid) en hun naasten in deze bijzondere tijden.”  

Naast de bijkomende Covid-patiënten worden jaarlijks circa 80.000 patiënten opgenomen op de intensive care. Het belang van dit personeel is van onschatbare waarde en wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar. Ook veel dank aan De Telegraaf voor het publiceren van het artikel, op deze wijze zal onze boodschap nog veel meer mensen bereiken.  

Stuur jij ook een #kaartjevoordezorg? 

Dank aan Marcel Sleutjes Bloemen voor het sponsoren van de bloemen! 

 

Volledig artikel:
https://icconnect.nl/wp-content/uploads/2020/12/IC_DANKBAARHEID.pdf

Back To Top