IC Café Maastricht UMC+: Lange termijn gevolgen van een IC-opname

Datum: 9 maart 2023
Tijd: 18:45 - 21:15
Locatie: Amors Lounge Maastricht UMC+ verdieping 0, P. Debyelaan 25, Maastricht

Wij nodigen u uit voor de eerste editie van het Intensive Care Café georganiseerd door het Maastricht UMC+. Het doel van het IC-café is om met elkaar in contact te komen en ervaringen en kennis te delen over de gevolgen van een IC-opname.

Het thema van deze avond is ‘lange termijn gevolgen van een IC-opname’. De avond bestaat uit 2 presentaties over dit thema. Daarnaast wordt u in de gelegenheid gesteld om in contact te komen met andere voormalig IC-patiënten en hun naasten, ook zullen er IC-verpleegkundigen en artsen aanwezig zijn.

Locatie:
Amors Lounge Maastricht UMC+, verdieping 0, achterin het personeelsrestaurant. (u wordt opgewacht bij de informatiezuil in de centrale hal (voor de liften) en door ons team en begeleid naar de locatie)

Adres:
P. Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht

Parkeren:
U kunt parkeren in de bezoekersgarage. Aan het eind van de avond ontvangt u een uitrijkaartje, waarmee u gratis uit kunt rijden.

Programma:

  • 18:45 Inloop
  • 19:00 Openingswoord door het nazorgteam
  • 19:10 Presentaties
  • 20:30 Informeel contactmoment
  • 21:15 Afsluiting

Inschrijven: Via deze link

Lukt het u niet om het formulier in te vullen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de Intensive Care: 0433876393 of mailen naar: secretariaat.intensivecare@mumc.nl.

Back To Top