Op deze pagina geven we informatie en beantwoorden we vragen over collecte via www.icconnect.digicollect.nl. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan de collecte administratie: collecte@icconnect.nl. Alvast dank voor je interesse en steun!

Belangrijk om te weten

Als iemand een donatie doet in een online collectebus, dan wordt deze bijdrage op de rekening van Stichting FCIC overgemaakt via Stichting Derdengelden Online Fonds via Mollie.

Op het bankafschrift staat: “Naam”: Stichting Derdengelden Online Fonds, Donatie IC Connect digicollect.nl. Stichting Derdengelden incasseert de donaties namens Stichting FCIC en IC Connect.

Neem contact met ons op

Dat kan via e-mail, Facebook, Whatsapp en via Twitter. Kies welke manier het beste bij je past. Collecteren via Whatsapp werkt het beste. Een wervend berichtje waarom je je collectebus hebt aangemaakt werkt uitnodigend.

Ja, dat is veilig. Het bedrijf dat website heeft gebouwd voor de digitale collecte van FCIC en IC Connect is Kentaa. Dit bedrijf is betrouwbaar en gecertificeerd. Kentaaa organiseert ook digitale collectes voor o.a Warchild, het Longfonds, ALS, Wij zijn Mind. Voor meer informatie zie: www.kentaa.nl

Sommige mensen willen liever niet betalen via Whatsapp. Je kunt je bericht naar de mensen naar wie je je collectebus wilt sturen met een persoonlijk berichtje benaderen, zodat ze weten dat jij het bent. De betaling gaat via iDEAL, vertrouwd, veilig en anoniem. Je kan je collectebus natuurlijk ook via e-mail of een ander digitaal kanaal sturen.

Als je een collectebus aanmaakt via www.icconnect.digicollect.nl, krijg je een eigen pagina met een QR-code. Op deze pagina kan je zien hoe veel je al hebt opgehaald. Als iemand een donatie doet, krijg je een berichtje per mail. Zo kan je zien wie gedoneerd heeft en als je dat wil een bedankje sturen.

Deze persoonlijke QR-code van jouw collectebus kun je gebruiken om je collectebus door te sturen naar anderen.

Tip: maak een schermafbeelding en voeg deze toe aan je mail of deel het via Facebook. Bekenden hoeven de QR alleen maar te scannen om in jouw Collectebus te komen. Supermakkelijk dus.

Onze online collecte start op 15 juni en op 15 september 2020 wordt het bedrag dat is opgehaald bekendgemaakt. Maar ook daarna kun je een persoonlijke collectebus aanmaken en in je vriendenkring om een donatie vragen. Je persoonlijke collectebus blijft nog heel lang actief. Dus iedereen die dat wil kan nog het hele jaar doen voor FCIC & IC Connect collecteren.

Natuurlijk is dat mogelijk. Fijn als zij dat willen doen! Stuur ze een link naar de website: www.icconnect.digicollect.nl. Daar kunnen ze via Facebook of e-mail heel snel een eigen collectebus aanmaken.

Ja, dat kan ook met je e-mailadres. Klik dan op “of gebruik je e-mailadres”.

Klik rechts bovenaan in je Collectebus op de tekst “Inloggen”. Je ziet dan de optie: Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Klik op deze tekst. Je krijgt automatisch een link toegestuurd.

Je kunt een mail sturen naar collecte@icconnect.nl met de vraag om je collectebus te verwijderen.

Neem gerust contact op via collecte@icconnect.nl.
We helpen je graag!

Volg ons op Facebook & LinkedIn

Back To Top