Voor het zevende jaar op rij organiseren de fotografen van het Moment Design Collectief dit jaar de Betekenisweek. Een hartverwarmende week, waarbij mensen met een ingrijpende ziekte de kans krijgen even onbezorgd te genieten met die ene speciale persoon, die er altijd voor hen is. Dit doen we tijdens een indrukwekkende fotosessie. De vele ontroerende reacties hebben de fotografen doen besluiten, om ook dit jaar weer gezamenlijk 100 fotosessies door heel Nederland weg te geven.

Een ziekte maakt alles anders: je lijf, je toekomst, de manier waarop je naar de wereld kijkt. Als er in deze periode iets is om je aan vast te houden, dan zijn het wel de mensen die dicht bij je staan. Maar als alle aandacht uitgaat naar de zieke én de ziekte, komt het er vaak niet van om deze mensen te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Een Moment Design fotoshoot is dan een uitgelezen moment.

23 september t/m 8 oktober

In de week van 23 september t/m 8 oktober a.s., geven de fotografen van het Moment Design Collectief gezamenlijk 100 gratis fotosessies aan mensen met een ingrijpende ziekte. Wij fotograferen jou samen met die ene speciale persoon, die jou in deze periode met alle liefde omringt. Dat kan je partner zijn of je kind, je vader of moeder. Of misschien wel je hele gezin. Jij bepaalt zelf wie je meeneemt.

Laat je hart spreken

Jouw ziekte heeft ongetwijfeld veel impact op jullie relatie. Tijdens de fotosessie krijg je de gelegenheid om je hart te laten spreken. Zeg wat je al die tijd al voelt, maar nooit hardop hebt durven zeggen. Lucht je hart! Wij beloven je een verrassende, onvergetelijke sessie. Het resultaat is: foto’s waar het leven en de liefde vanaf spat. Wil jij graag iemand in het zonnetje zetten tijdens één van deze gratis fotosessies, meld jezelf dan vóór 18 september a.s. aan. Dit kan via www.momentdesigncollectief.nl/betekenisweek.

Natuurlijke foto’s

Bij Moment Design draait het om spontane en ongeposeerde foto’s. Het liefst buiten, op een mooie of betekenisvolle locatie met natuurlijk licht. Met speciale vraagtechnieken worden echte, oprechte momenten van verbinding gecreëerd. Geen ongemakkelijke houding of verplicht lachen naar de camera, maar juist alle aandacht voor elkaar en genieten van het moment. “Het gaat niet om de ziekte, maar om wat er tussen jullie is en altijd zal zijn. Het wordt onvergetelijk!”

Meer informatie

Meer informatie over de actie vind je op www.momentdesigncollectief.nl/betekenisweek. De actie is ook te volgen via facebook: www.facebook.com/momentdesigncollectief.

Moment Design Collectief

Het Moment Design Collectief is een netwerk van professionele fotografen, die zich hebben gespecialiseerd in het fotograferen met de Moment Design techniek. Zij hebben één gezamenlijke passie: Iedereen in Nederland en België laten ervaren, hoe bijzonder en waardevol een fotosessie kan zijn. Al onze fotografen hebben de opleiding tot Moment Design Fotograaf succesvol afgelegd.

Back To Top