IC café’ Ede: Help; ik houd knikkende knieën

Datum: 27 mei 2024
Tijd: 19:00 - 21:00
Locatie: Bethanië, Platteelhof 3, Ede

Het IC-café is een ontmoetingsplek voor voormalig IC-patiënten, familie en/of naasten. De avond start altijd met een korte presentatie. De thema’s wisselen per avond, maar hebben altijd betrekking op de IC. Na de presentatie is er de mogelijkheid om uw ervaringen te delen over periode van het ziek zijn, de IC opname en over de periode daarna.

Bij het IC-café zijn altijd zorgprofessionals van de Intensive Care aanwezig.

Dit keer zullen wij ingaan op het feit dat veel mensen die een IC opname hebben meegemaakt nog lang last hebben van hun spieren of hele lichaam en waar dat eventueel door komt. Vaak is er al uitgebreid geoefend en gerevalideerd, maar voelt je lichaam nog niet de oude of optimaal. Waar komt dat nou vandaan? Moet ik dan juist meer trainen of juist meer rust nemen? Doe ik wel de juiste oefeningen of wie kan me hierbij helpen? Vragen die we op deze avond samen met de fysiotherapeut uit het ziekenhuis zullen bespreken.

Wanneer:             Maandag 27 mei  2024
Thema:                 Help; ik houd knikkende knieën
Aanvang:               Inloop vanaf 19:00 uur, start om 19.30 uur
Einde:                    21:00 uur
Locatie:                 Bethanië, Platteelhof 3, 6711 JK Ede
Spreker:              Fraukje Govers

Wij hopen u op maandag 27 mei a.s. te zien.

We sluiten deze uitnodiging af met de opmerking dat iedereen op zijn of haar eigen manier invulling geeft aan de intense ervaring die een IC-opname kan geven. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u op dit moment geen behoefte heeft aan lotgenotencontact. Mocht u deze behoefte op later moment wel hebben, dan raden wij u aan om de site www.icconnect.nl te raadplegen voor de volgende data van het IC café bij u in de buurt.

Back To Top